top of page

Diensten

Music | Soundtrack

In de loop der jaren heb ik de muziek mogen verzorgen voor allerlei soorten producties; docu, fictie, videogames, en commercials. In uiteenlopende muziekstijlen.

Mix | Audio nabewerking

Voor veel producties waar ik muziek of sound design voor doe, doe ik ook de audio mixage en nabewerking. Die combinatie kan kosten besparen en u heeft maar één aanspreekpunt.

Podcast Nabewerking

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan in het nabewerken van stemopnames, met name voor video-games en series. Deze ervaring en tools zet ik ook in voor het nabewerken van podcasts in mijn eigen studio.

Infomercial Sound Design

Zeer regelmatig verzorg ik de sound design voor infomercials en corporate videos. Goede geluiden versterken en accentueren de animaties, en verduidelijken de boodschap van uw video. Door mijn zelf ontwikkelde werkwijze, die ik gedurende dit soort projecten heb ontwikkeld, kan ik snel werken, en de kosten laag houden.

Foley | Sound Design

In de loop der jaren heb een aantal keer met groot plezier foley mogen verzorgen voor documantaires, een fictie film, en video games. Vaak in combinatie met het componeren van de muziek.

bottom of page