Ja maar wat dan?

Vanuit mijn studio in Amersfoort verzorg ik onderstaande diensten voor een breed assortiment aan klanten. Voor vragen, of een offerte aanvraag, mail me gerust!

info@zinovanhamersveld.com

Music | Soundtrack

Inmiddels heb ik de muziek mogen verzorgen voor verschillende soorten producties; docu, fictie, videogames, en commercials. In uiteenlopende muziekstijlen.

Mix | Audio nabewerking

Voor veel producties waar ik muziek of sound design voor doe, doe ik ook de audio mixage en nabewerking. Die combinatie kan kosten besparen en u heeft maar één aanspreekpunt.

Infomercial Sound Design

Zeer regelmatig verzorg ik de sound design voor infomercials en corporate videos. Goede geluiden versterken en accentueren de animaties, en verduidelijken de boodschap van uw video. Door mijn zelf ontwikkelde werkwijze, die ik gedurende dit soort projecten heb ontwikkeld, kan ik snel werken, en de kosten laag houden.

Foley Sound Design

In de loop der jaren heb een aantal keer met groot plezier foley mogen verzorgen voor documantaires, een fictie film, en video games. Vaak in combinatie met het componeren van de muziek.

What Clients Say

Name, Title

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.